top of page

Intakegesprek:

Voor ons is het uiteraard belangrijk dat de pups naar een even goede thuis gaan wanneer ze bij ons vertrekken. Kandidaten voor een Doodle nodigen we daarom uit voor een intakegesprek waarbij ze al een eerste keer met ons en onze dieren kunnen kennismaken.

 

Wachtlijst:

Wanneer er tijdens dit gesprek een wederzijdse 'klik' komt en beide partijen enthousiast blijken.  Toekomstige baasjes moeten zich natuurlijk ook goed bij ons als fokker voelen! - kan de inschrijving bevestigd worden en komen de toekomstige baasjes op de wachtlijst te staan.  Een hele procedure, maar zo zijn we er wel 100% zeker van dat onze jonge spruiten goed terechtkomen.

Ook na het vertrek van de pups blijven we graag op de hoogte! Daarom vormen we via e-mail, telefoon, facebook, ... een aanspreekpunt voor de nieuwe baasjes van onze doodles

 

Van kleine tot grote probleempjes, van goed tot minder goed nieuws, ... we volgen ons nageslacht met plezier en geven raad of advies daar waar nodig!

 

Nog vragen?

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Onze aanpak

kisspng-portable-network-graphics-clip-a
rose-roos-png.png

Zoals je onder het kopje "Onze visie" al kon lezen, staat het welzijn van onze viervoeters centraal in al hetgeen we ondernemen.

 

We schenken de pups veel aandacht en liefde en vinden het belangrijk dat de pups ook na hun vertrek met de beste zorgen omringd worden.

 

Om kersverse baasjes goed op weg te helpen stellen we voor hen een puppiepakket samen dat bij vertrek wordt meegegeven!

Inhoud puppiepakket

 

- Een goede kam

- Vers vlees voor de eerste tijd

- Een mooie riem met  halsband

- Een uitgebreid informatieboekje

- Een speeltje met nestgeur, ideaal om de 

   pup door z'n eerste momenten te helpen

- Drinkflesje voor onderweg

- Een kadootje .. verrassing!

- Een koopcontract met garantie

- Een stamboom

- Dierenpaspoort

- Nest foto

kisspng-portable-network-graphics-clip-a

Wat krijg je mee

bottom of page